Vill du lära dig kinesiska?


Vill du lära dig kinesiska? Vi kan hjälpa dig!

post1039-1

Stockholms Kinesiska Skola grundades på 1970-talet och har över 40 års historik och erfarenhet. Syftet med skolan är att främja, stärka och sprida det kinesiska språket i Sverige.

Stockholms Kinesiska Skola är den enda skola i Sverige som undervisar i både mandarin och kantonesiska för olika åldersklasser och nivåer. Skolan anordnar även kurser för kongfu, dans, målakurs, tai chi, yoga, kinesiska för vuxna och kurs för adoptivfamiljer.
Lärarkåren består utav ett 20-tal lärare med hög kompetens och akademisk bakgrund.

Vi har kurser för icke-kinesisktalande barn och vuxna. Här kan du lära dig att lyssna, tala, läsa och skriva på kinesiska. Vi har pedagoger som har forskat språkets inlärningsprocess följer språkets naturliga utvecklingsprocess: lyssna →tala →läsa → skriva.
Du kommer att kunna öppna munnen från den första dagen och ha kul från de första minuterna tillsammans med andra i klassen. Du lyssnar och tittar på enkla kinesiska filmer och vi sjunger ofta tillsammans.

post1039-2

Föräldrar kan lämna barn här och låta barnet lära och leka med kinesiska språket med oss. Föräldrar kan också vara med under kursen hela tiden. Det betyder att du pluggar tillsammans med ditt barn så att ni successivt skapar språkmiljön hemma, där ni tillsammans tränar språket och förkortar inlärningsprocessen.

Människor lär sig på olika sätt. En del kan andas in ett nytt språk medan andra tycker att nya språk är annorlunda och håller fast vid att det är nästintill omöjligt att lära sig om man inte talar språket hemma. Våra pedagoger kommer att anpassa sig till olika människors speciella inlärningsbehov och tillsammans krossa alla inlärningsbarriärer.

post1039-3

Hjärtligt välkomna alla svensk- och engelsktalande barn och förälder samt adoptivfamiljer!

post1039-4post1039-5